Header image
Skip Navigation Links  
Subrealisaties: Algemeen
Gipsvlucht op zaterdag 4 maart 2006 naar Innsbruck
Fototelepress op exslusieve reportage met Voorzitter van Eurocross Geert Messiaen en Directrice Annie Ceron naar Oostenrijk.

GIPSVLUCHTEN EN EUROCROSS zorgeloos in binnen- en buitenland.

De Krokusvakantie, skiën en daaraan verbonden de onfortuinlijke vakantiegangers brengen ieder jaar de nodige gipsvluchten en EuroCross in de kijker.

Als enige pers was de Krant van West-Vlaanderen erbij om deze jubileumvlucht naar Innsbruck mee te beleven.Bij gelegenheid van haar 15 jarig bestaan was de top van de instelling met voorzitter EuroCross Geert Messiaen uit Roeselare en de Directeur Mevr. Annie Ceron uit Hoboken erbij in begeleiding. Op vlak van dienstverlening is EuroCross een unicum. Het is gewone callcenter en zij treedt ook niet op als gewone verzekeraar. EuroCross is sinds 1990 een samenwerkingsproject tussen de Christelijke, de Liberale, de Onafhankelijke en Neutrale ziekenfondsen, waarbij intussen de Socialistische en de Mutualiteit van het Spoorwegpersoneel zich hebben bijgevoegd. Zo zijn alle ziekenfondsen van België lid van EuroCross.

Voor de volledige tekst en foto's van deze prachtige reportage: Klik op links - Fototelepress - Roeselare reportage.
Reportage : Hendrik Huughe
Foto's : Jos. Bogaerts

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gipsvluchten met West-Vlamingen,

De krokusvakantie zit erop, maar voor niet iedereen eindigde de sneeuwvakantie voorspoedig. Gebroken benen of ribben, omgeslagen polsen, verzwikte enkels, kapotte knieën... het is vlug gebeurd en nogal wat skiërs, snowboarders en andere sneeuwpretjongens en -meisjes moeten noodgedwongen met het vliegtuig huiswaarts keren. Met een gipsvlucht. Eurocross dat dit jaar 15 jaar bestaat, organiseert dat soort vluchten. Voorzitter Geert Messiaen uit Roeselare begeleidde zo'n vlucht. Hij ontmoette er ook enkele West-Vlamingen, onder wie Anette Asselborn uit Sint-Andries-Brugge. De vrouw was al voor de zevende keer op skivakantie en het was de eerste keer dat ze ongelukkig ten val kwam.

Roularta Media Group NV

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Copyright 2005 - www.geert-messiaen.be -